Behandelingen Access Consciousness

Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor krijg je nieuwe energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

MTVSS

Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven. Dit doe je met MTVSS van Access Consciousness.

TSS

Heb jij iets schokkends meegemaakt? Iets dat jouw leven op zijn kop heeft gezet, waardoor er een ‘ervoor’ en ‘erna’ is ontstaan? Dit kan een burn-out zijn, een scheiding, een verontrustende diagnose of een ongeluk. De herinnering daaraan draag je mee in je lichaam en is opgeslagen in het celgeheugen. Daardoor vertrek je steeds vanaf dit punt en is het lastig om een andere weg in te slaan.

Energetic Facelift

Wil jij er jong uit blijven zien en een vitale, gezonde uitstraling hebben? Dan is de Energetic Facelift iets voor jou! Energetic Facelift is een diep ontspannend lichaamsproces. Het werkt niet alleen door in je gezicht, maar het hele lichaam krijgt een lift. Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten.

BMM

Heb jij vaak het gevoel dat je anders bent? Voel je je niet op je gemak bij andere mensen? Heb je het gevoel dat je je best moet doen om erbij te horen? Dan is deze behandeling iets voor jou!
Ons lichaam heeft het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan zijn omgeving. Wanneer je deel uitmaakt van een groep, of dat nou gezin, familie, school of werkomgeving is, krijg je te maken met de regels en gebruiken van deze groep. Dan kun je ervoor kiezen om je aan te passen, of je ertegen verzetten. Maar ook wanneer je je ertegen afzet, ben je er actief mee bezig.