Behandelingen Access Consciousness

Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor krijg je nieuwe energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

MTVSS

Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven. Dit doe je met MTVSS van Access Consciousness.

Energetic Facelift

Wil jij er jong uit blijven zien en een vitale, gezonde uitstraling hebben? Dan is de Energetic Facelift iets voor jou! Energetic Facelift is een diep ontspannend lichaamsproces. Het werkt niet alleen door in je gezicht, maar het hele lichaam krijgt een lift. Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten.